3D Yazıcı ve Sarf Malzemeler

main-logo
creatbot logo

Investigator Clinic AR-GE Özel Sağlık Hizm. Dan. Eğit. Org. Ltd. Şti,.  ve Henan Suwei Electronic Technology Co., Ltd ile 3D yazıcı alanında uluslararası işbirliği yaparak ,  3D baskı da kalite, deneyim ve servis anlayışı ile hizmet veren; 3D yazıcı üretimi ve 3D baskı da dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan; aynı zamanda 3D yazıcı alanında CE ve FCC tarafından onaylı  10 adet patent sahibi Creatbot’un Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

Fark Yaratan Özellikler

dx_feature_10

Üç farklı renk veya materyel kullanarak modelleyeceğiniz objelerin görsel olarak dikkat çekici olmasını sağlayabilirsiniz yada kaliteli baskılar elde edebilrsiniz.

f430_feature_03

Tek parça döküm gövde yapısının sağladığı stabilite ile daha kaliteli baskılar almanızı olanak sağlar ve cihazınız uzun ömürlü olur.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda en küçük ev tipinden (160 mm x 160 mm x 200 mm) en büyük (600 mm x 600 mm x 600 mm) endüstriyel amaçlı geniş ürün yelpazesi sunuyoruz.

creatbot_compare_dx-1024x483
creatbot logo

Geniş ürün yelpazesi ve ürün özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ya da baskı numunesi talep etmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca www.creatbot3d.net sitemizi ziyaret edebilirsiniz.