Hakkımızda

Biz Kimiz?

 

2017 yılında Edirne’de Trakya Üniversitesi Teknopark bünyesinde özellikle sağlık AR-GE faaliyetlerinde bulunmak üzere kurulduk. AR-GE faaliyetleri yanı sıra 3D yazıcı ve tasarım hizmetleri vermeye başladık. Prof. Dr. İrfan ÇİÇİn’in 2017 yılı sonunda aramıza katılması ile faaliyet alanlarımıza tıbbi danışmanlık, eğitim, organizasyon ve teleradyoloji hizmetlerini de ekledik. Geçen süre içinde aktif şekilde AR-GE faaliyetlerimiz, 3D yazıcı pazarlama ve tasarım hizmetlerimiz, tıbbi danışmanlık ve eğitim hizmetlerimiz artarak devam etmektedir.

Türkiye de bir ilk olan biyobenzer ilaçlara dair doğru ve hızlı bilgi akşısı sağlamak üzere www.biyobenzerturkiye.com sitesi tarafımızdan faaliyete geçirilmiştir. Yoğun ilgi ile web sitemiz faaliyetine devam etmektedir.

Prensipli çalışmamız ve kalitemiz birçok büyük kuruluşa hizmet vermeye başlamamızı sağladı. Bölgemizde lider firma olmak kadromuzu ve hizmetlerimiz artırmaya devam etmekteyiz.

Faaliyet alanlarımız gereği birçok sektöre hitap eden firmamız Türkiye’nin önde gelen firmalarına çözüm ortağı olmaya başlamıştır. Firmamızın genç olmasına rağmen deneyimli kadromuz, bilgi birikimimiz ve yenilikleri yakından takip etme özelliğimiz, şirketimizi fark edilir kılmıştır.

Gelişmemiz heyecanımızı arttırmış ve yolumuza daha hızlı ilerlememize sebep olmuştur.

 

Misyonumuz & Vizyonumuz

 

I&C, AR-GE teknoloji, biyoteknoloji, sağlık, tasarım ve eğitim gibi geniş bir alana hizmet vermektedir. Faaliyet alanlarımızda  Türkiye’de ve dünyada öncü kuruluşlar arasında yer almak, toplumuzun yaşam kalitesinin artmasına ve ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden; yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olmayı hedeflemektedir.

Şirketimiz bünyesinde, patentlenebilir ürün eldesine yönelik Ar-Ge faaliyetleri sürdürülmektedir. Ulusal ve uluslar arası teknoloji, biyoteknoloji, sağlık, tasarım ve eğitim alanlarında ticari faaliyet gösteren kurumlarla işbirliği geliştirmek, teknolojik paylaşımı arttırmak ve Türkiye’ de üretimi desteklemek başlıca hedeflerindendir.