Tasarım – Protipleme ve Baskı

More-than-pcb-prototyping-2

Baskı Öncesi Tasarım Desteği

Problemlerinizi çözen ürünler doğru tasarımdan geçer. I&C olarak dinamik ve deneyimli tasarım ekibimiz ile baskı hizmeti için 3D tasarıma ihtiyaç duyan siz değerli müşterilerimize bilgisayar ortamından ürün eldesine kadar destek olmaktayız.

Baskısını almak istediğiniz ürünün 2 boyutlu çizimleri, parça ölçüleri veya başka üretim metodlarıyla üretilmiş replikaları ile gelin, hatta tasarım firiniz ya da hayalleriniz ile gelin 3 boyutluya geçişini birlikte tecrübe edelim.

Ve sonrasında 3D baskı hizmetiyle ürününüzü elde edin.

3D yazıcılar bilgisayar ortamındaki 3 boyutlu modelleri katmanlı üretim teknolojisi kullanarak ofis ortamında el değmeden üreten sistemler olarak tanımlanır. 3D yazıcılar günümüzde malzeme seçenekleri , üretim boyları, detay üretebilme yetenekleri açılarından da seçenek sunmaktadır. Söz konusu teknolojiyi kullanarak faydalanacağınız hizmetlerimiz;

Protorip Üretim Hizmetleri

3D yazıcı kullanan sektörler arasında mimari, endüstriyel tasarım, otomotiv, havacılık, askeri, mühendislik bilimleri, kuyumculuk, diş hekimliği, biyoteknoloji, tıp, eğitim, coğrafi bilgi sistemleri  ve gıda gibi bir çok sektör yer almaktadır.

3D baskı teknolojisinin en önemli avantajlarından biriside oldukça karmaşık geometrik parçaların imal edilmesine olanak sağlamasıdır. Ayrıca bu özellik aerodinamik açıdan yenilikçi tasarımlar geliştirilmesine imkan verir.

En hızlı tasarım süreçlerinin gerçekleştiği tüm sektörler ile hızlı prototipleme, tasarım sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır.

cad2
3d-printing-house-plan-1024x768

Maket - Model  Üretim Hizmetleri

Geleneksel maketçilik yöntemleri ile çok uzun zaman alan ve yüksek ölçüsel hassasiyet sağlayamayan maket süresi, 3D prototipleme teknikleri sayesinde çok daha verimli ve etkin hale gelmektedir.

3D teknolojisi ile elde edilen model veya kalıplar geleneksel yöntemlere kıyasla gerek maliyet, gerek zaman ya da gerek hassasiyet açısından üstünlük arz etmektedir.